BEMUTATKOZÁS PORTFÓLIÓ SZOLGÁLTATÁSOK LETÖLTÉSEK KAPCSOLAT

Családi fotózás

A fotózás történhet a műteremben, de jó időben szabadtéren is.
A családi képek készítésénél nagyon fontos, hogy hasonló karakterű ruhában gyertek a fotózásra. (Általában mindenkinek szokott lenni fehér póló farmernadrággal.) Sok ruhára nincs szükség, ellenben hozzatok magatokkal rátok jellemző kiegészítőket, tárgyakat. Ez utalhat a hobbitokra, munkátokra, vagy egy kedves emlék, ami végigkísér benneteket családként.

Mini csomag (10000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra.
Ezeket retusálás után adom át a Letöltések mappában található linken, vagy hozott pendrivon.

Alap csomag (22000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra.
Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy a Letöltések mappában található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.

Maxi csomag (35000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyből a legjobb 40 kép kerül kiválasztásra és átadásra digitálisan lemezen vagy a Letöltések mappában található linken, valamint az általam legjobbnak ítélt 25 darab kép 10×15-ös méretben, albumba rendezve.

Újszülött fotózás

A legjobb időpont a "Minél korábban" :) , de mindenképp az első 10 napban. A legjobb az 5-8. nap közötti időpont. A Picik ilyenkor még gyorsan- és nagyon mélyen alszanak, ez ad lehetőséget, hogy több különböző pózba tegyük őket, anélkül, hogy megzavarnánk pihenésüket.
A fényképezés általában 1-2 órát tart, de ez nagymértékben attól függ, milyen gyorsan alszik el.
Helyszín:
A Pici és az Anyuka szempontjából az otthoni fotózás a legideálisabb, így a megszokott környezetben készülnek a képek, nem kell utazni. Ebben az esetben elengedhetetlen egy világos, tágasabb, nagyobb szoba, ahol természetes fényben tudom a Picit fotózni. Műtermi vakut szoktam vinni, de csak a legvégső esetben használom.
Stúdióban is készülhetnek képek, itt időjárástól és napszaktól függetlenül mindig stabilan jó fényviszonyok közt tudunk dolgozni, valamint nagyon sok kellék és háttér, amiket mind nem tudok az otthoni fotózáshoz magammal vinni.
Ruhatár:
A Picinek 1-2 váltás ruhát javasolok, a legkedvesebb darabokat, igény esetén azokhoz a képekhez, amikor ébren van, amikor szülőkkel van. De szerintem azokon is meztelenül a legszebb :). A legideálisabb, ha a babáról álmában tudunk képeket készíteni meztelenül, különböző anyagokba bújtatva, csak néhány kiegészítővel. Ezeket - előzetes egyeztetés után - viszem magammal.
Párosan:
Természetesen készül kép a szülőkkel és lehetőség szerint a nagyobb Tesóval/Tesókkal is. Ebben az esetben fontos a színben és stílusban összeillő ruházat. A legjobb (és ez mindenkinek van :) ) a farmer és fehér vagy fekete felső.
Egyéni ötletek
Az Újszülött fotózásnál is természetesen nyitott vagyok minden elképzelésre, ha esetleg olyan egyéni ötleted van, amit mindenképp szeretnél, kérlek, előre szólj, hogy időben fel tudjak rá készülni, beszerezni az esetleges kellékeket.

Alapcsomag (15000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy a Letöltések oldalamon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.

Maxicsomag (22000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy a Letöltések oldalamon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.

Kidbox fotózás

Műteremben, igénytől függően 4-10 fotó készül, amelyet egy 50×70-es vászonképre nyomtatunk. Rögtön falra akasztható. A nyomdai munkák miatt legalább egy hét az átfutási idő.

Mini kidbox csomag (10000.-)

A műteremben 4 db digitális képet készítek, amelyet egy 30×40-es méretű vászonképre nyomtatunk.

Alap kidbox csomag (15000.-)

Műteremben, igénytől függően 4-10 fotó készül, amelyet egy 50×70-es vászonképre nyomtatunk.

Maxi kidbox csomag (25000.-)

Az alap kidbox csomagot készítem el, de két 50×70-es vászonképet képet adok át.

Kismama fotózás

A legjobb időpont a 7-8. hónap környéke, mert ekkorra már biztos sikerül a pocakod teljességét megörökíteni, és pont ezt szeretnénk! Igazából a 9 hónap alatt bármikor sor kerülhet a fotózásra, de a túl korai időpont talán még nem azt az eredményt adja, amit várnál, és a legutolsó hétig sem szabad várni a biztonságod érdekében. Iker Pocak esetén a 6-7. hónap környékét javaslom.
A különböző hangulatú képekhez különböző ruhákra van szükség, én 3-4 váltást javaslok, valamint több szett fehérneműt. A lényeg, hogy kihangsúlyozzák alakod és ne rejtsék el a Pocakod! Ez lehet bármi: farmer, (férfi)ing, top, nyári ruha, fűző, egy elegáns blézer vagy szűk kötött pulóver. Egy bőrdzseki vagy egy átlátszó csipkeblúz is jó választás lehet, de mindenképp törekedj arra, hogy megőrizd a stílusod. Olyan ruhákban gondolkozz, amit szívesen hordasz, ami a Te Stílusod! Lehet ez tűsarok és lehet bakancs!!! A leghétköznapibb ruhákból is szuper jó beállításokat lehet kihozni! Nem baj, ha már nem lehet begombolni; sőt, még jót is tesz a képnek. Ez most nem egy divatmodell-fotózás, nem mások igényeinek kell megfeleljenek a képek, hanem Te Magad kell, hogy elégedett legyél a képekkel és Magaddal a képeken! A Pocakodé a főszerep, azt szép megörökíteni, hogy milyen kismama vagy valójában, nem pedig azt, hogy mutatsz olyan ruhákban, amiben nem is érzed jól magad, amit amúgy fel sem vennél... Különböző anyagú és színű kendők, leplek, anyagok vannak nálam, szeretem használni őket, semlegesek és mindig más-más hangulatot teremtenek.
Természetesen megoldható a kedveseddel, férjeddel, esetleg nagyobb gyermekeddel készült közös kép is. Ebben az esetben kérlek, gondoskodjatok megfelelő ruházatról. A lényeg, hogy színben és stílusban passzoljatok egymáshoz.

Mini kismama csomag (10000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Alap kismama csomag (22000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy az oldalon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.

Maxi kismama csomag (35000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 40 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy az oldalon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.

Glamour fotózás

Előkészületek:
- A fotózás előtt 3 nappal ne szoláriumozz és ne napozz!
- Kipihenten gyere a fotózásra!
- Kerüld a csillámport és a bőr csillogását!
- Ne fogyassz alkoholt és élénkítő szereket!
- Aznap reggel feltétlenül étkezz!
Ruhatár/kellékek:
- Cipő (Makulátlan tisztaságban, különös tekintettel a talpára)
- Bizsu/Ékszer
- Fehérnemű
- Fürdőruha- blúzok
- Ingek- elől nyíló ruhák
- Egyéb karakteres ruhák
- Extrémebb fülbevalók
- Kistáskák
- Övek
- Bármilyen eszköz, ami kifejezi a személyiséged, hozzád közel áll.
(Pl.: rózsaszirmok, virág, angyalszárny, ostor, balta, plüssállat, stb.)
A fotózás sikeressége nagyban függ attól is, hogy minél bevállalósabb ruhákat, sminket, kiegészítőket használsz.

Mini glamour (30000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra. A profi megjelenést fodrász- és sminkmester garantálja. A ruha és a kellékek is biztosítottak, de számítunk a saját ötleteidre, kellékeidre is. A képeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Alap glamour (40000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra. A profi megjelenést fodrász- és sminkmester garantálja. A ruha és a kellékek is biztosítottak, de számítunk a saját ötleteidre, kellékeidre is. A képeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Maxi glamour (50000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 30 kép kerül kiválasztásra. (Igény esetén magasabb darabszám is kérhető.) A profi megjelenést fodrász- és sminkmester garantálja. A ruha és a kellékek is biztosítottak, de számítunk a saját ötleteidre, kellékeidre is. A képeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Esküvő fotózás

Az esküvő előtt lehet kérni jegyesfotózást is (akár hónapokkal korábban). Az itt készült képekből lehet az esküvői meghívóhoz is mellékelni.
A leginkább elterjedt "szokás" az, hogy az esküvő a készülődéstől a menyecsketáncig tart a fotós munkája szempontjából. Ebben természetesen benne foglaltatik a legfontosabb - a "beállított" fotók elkészítése is (ha egy mód van rá, akkor külön napon). Az esküvő előtt lehet kérni jegyesfotózást is (akár hónapokkal korábban). Az itt készült képekből lehet az esküvői meghívóhoz is mellékelni.
A leginkább elterjedt "szokás" az, hogy az esküvő a készülődéstől a menyecsketáncig tart a fotós munkája szempontjából. Ebben természetesen benne foglaltatik a legfontosabb - a "beállított" fotók elkészítése is (ha egy mód van rá, akkor külön napon).
Két fotós szokott dolgozni a szertartásokon. Ez nagyon fontos, hiszen a legfontosabb napról van szó, csak biztosra lehet menni! (A két fotósnak pedig két gépváza és sok-sok objektíve van pont ezen okok miatt.) A képek "darabszáma" nem meghatározott, a minőségre megyek, nem a mennyiségre.
A videós a csapatunk harmadik tagja. Az ő ára: 120.000.-, amiben benne foglaltatik a teljes nap rögzítése, és ebből a nyersanyagból vágott, nézhető film készítése is. A vágott filmen túl rövid, youtube-n küldhető 5-10 perces összeállítást is készít. Ennek határideje kb. négy hét.
Plusz költségek nálam olyankor jöhetnek szóba, ha olyan helyszínen szeretnétek fotózni, amelynek bérleti díja van. (- Szikra Galéria: 15.000.- ; - Bagolyvár kültéri: 12.700.- ;- Tóalmási Kastély: 20.000.- ;- Turai Kastély: 30-35.000.- ;- Sziráki Kastély: 30.000.- stb...)
Ritkán elvállalok olyat is, hogy az esküvőnek csak valamely részében dolgozunk. Ez csak abban az esetben megoldható, ha teljes foglalás nincs arra a napra.

Arany csomag (180000.-)

Beállított képek: minimum 30 db,
Vendégvárás: minimum 20 db,
Polgári és templomi szertartás: minimum 70-80 db,
Lakodalom: minimum 200 db
Slideshow: kb 3-6 perc
Fotókönyv
Két fotós dolgozik a vendégvárástól a menyecsketáncig.
Videófelvétel egy videóssal két kamerával és vágás: 120.000.-
Videófelvétel két videóssal három vagy több kameraállással a szertartások alatt és vágás: 180.000.-

Ezüst csomag (120000.-)

Beállított képek: minimum 30 db,
Vendégvárás: minimum 20 db,
Polgári és/vagy templomi szertartás: minimum 70-80 db,
Slideshow kb 3-6 perc
Két fotós dolgozik a vendégvárástól a szertartások végéig.

Bronz csomag (70000.-)

Beállított képek: minimum 30 db,
Slideshow kb 3-6 perc
Egy fotós és egy asszisztens dolgozik a beállított fotósorozaton.

Rendezvény fotózás

Családi, városi, kultúrális- és céges rendezvények, koncertek, évfordulók, keresztelők, sportesemények, ballagások fotózása.
A rendezvények kamerával való rögzítése is megoldható kb. 25.000.-/ óra áron.

Mini rendezvény (12000.-)

A csomag az egy órás rendezvényen készült képeket tartalmazza. Minden felvétel egyesével ellenőrzött, és ha kell retusált. Igény esetén vállalom a képek lemezre írását és ezek sokszorosítását is példányszámtól függetlenül 250 forint/darab áron. Lehetéség van felületén nyomott lemezek készítésére is 400 ft/ darab áron is.

Alap rendezvény (20000.-)

A csomag kb. két órás rendezvényen készült képeket tartalmazza. Minden felvétel egyesével ellenörzött, és ha kell retusált. Igény esetén vállalom a képek lemezre írását és ezek sokszorosítását is példányszámtól függetlenül 250 forint/darab áron. Lehetéség van felületén nyomott lemezek készítésére is 400 ft/ darab áron is.

Maxi rendezvény (30000.-)

Három óránál hosszabb rendezvényen is dolgozunk, akár több fotóssal is. A csomag áráról az igényeket figyelembe véve egyénileg egyeztetünk. Minden felvétel egyesével ellenőrzött, és ha kell retusált. Igény esetén vállalom a képek lemezre írását és ezek sokszorosítását is példányszámtól függetlenül 250 forint/darab áron. Lehetőség van felületén nyomott lemezek készítésére is 400 ft/ darab áron is.

Iskolai rendezvények fotózása

Osztályképek, szalagavatók, tablóbálok, tablóképek és tablók készítése

Digitális osztálykép csomag (10000.-)

A képek digitális formában kerülnek átadásra, az oldalon található link segítségével.
Képmennyiség: 3-8 db.
Ennél több kép esetén az ár 15.000 ft-ig emelkedhet osztályonként.

Papír osztálykép csomag (110.-)

A nézőképek alapján kiválasztott képeket az osztály összesíti.
10×15-ös (levelezőlap) méretű papírkép: 200.-
15×21-es (írólap) méretű papírkép: 500.-
21×30-ös (rajzlaplap) méretű papírkép: 900.-
Természetesen ennél nagyobb méretű képek előhívására is van lehetőség igény esetén.

Tabló csomag (2900.-)


4 db 6×9-es (tabló) kép
1 db 21×30-as (A/4-es) kistabló
(ezt utólag kapják meg a diákok és az osztályfőnök)
8 db 3,5×4,5-es (igazolvány) kép
1 db 10×15-ös (levelezőlap) méretű kép
A csomag tartalma és ára kérésre módosítható.

Virtuális séta

Kettő- vagy több gömbpanoráma összefűzhető, így virtuális túrává alakíthatók.

Panorámaképek (12000.-)

1 db panorámakép: 12.000.-
2 db panorámakép: 20.000.-
3 db panorámakép: 28.000.-
4 db panorámakép: 35.000.-

Gömbpanoráma (20000.-)

1 db gömbpanoráma: 20.000.-
1 db HDR gömbpanoráma: 23.000.-
2 db gömbpanoráma: 30.000.-
2 db HDR gömbpanoráma: 36.000.-
3 db gömbpanoráma: 37.000.-
3 db HDR gömbpanoráma: 46.000.-
4 db gömbpanoráma: 40.000.-
4 db HDR gömbpanoráma: 49.000.-
Gömbpanoráma rendelés esetén a panorámakép ajándék. Minden további panorámakép darabja már csak 9000 forint.

Virtuális séta (40000.-)

Kettő- vagy több gömbpanoráma összefűzhető, így virtuális túrává alakíthatók.
2 db gömbpanorámából álló virtuális túra: 40.000.-
2 db HDR gömbpanorámából álló virtuális túra: 46.000.-
3 db gömbpanorámából álló virtuális túra: 47.000.-
3 db HDR gömbpanorámából álló virtuális túra: 56.000.-
4 db gömbpanorámából álló virtuális túra: 50.000.-
4 db HDR gömbpanorámából álló virtuális túra: 60.000.-
Minden további hozzáadott gömbpanoráma plusz 5.000 forint.

Ipari fotózás

Vállalkozásod tevékenységét bemutató képsorozat készítése az alapanyagtól a késztermékig.

Alap ipari csomag (15000.-)

Az ipari tevékenység fotózása a helyszínen történik.
A csomag ára óradíjban van meghatározva.
Plusz költség csak a kiszállási díj, melynek ára 70 ft/km.

Tárgyfotózás

Termékeidről webshopba feltölthető képeket készítek

Webshop csomag (1000.-)

Webshopba tölthető, fehér- vagy fekete háttérrel készített, könnyen körülvágható, szerkeszthető képeket adok át az oldalon található linken, vagy lemezen. 50 db feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítok.

Ételfotó (8000.-)

Választható háttérrel készített, molinóra való képeket adok át az oldalon található linken, vagy lemezen. 50 db feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítok.

Termékfotó (5000.-)

Választható háttérrel készített, molinóra való képeket adok át az oldalon található linken, vagy lemezen. 50 db feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítok.